Mi az amit érdemes tudnod rólunk?Lakást vásárolnál, de nem tudod, hogy mik a rejtett buktatók, amikre feltétlen oda kell figyelned? Félsz, hogy drágán akarja rád sózni az ingatlanos a lakást?

Lakásfelújításba kezdenél, de nem tudod, hogyan kerüld el, hogy az építési vállalkozó lehúzzon vagy hogyan szúrd ki, ha kóklerrel van dolgod?

Kezdő ingatlan befektető vagy de nem tudod, hogyan kezdj neki és kíváncsi vagy pár tuti tippre? Esetleg egy lépésről-lépésre tanfolyamra vágysz?

Netán társasházban laksz és elégedetlen vagy a közös képviselővel vagy a céggel, akik csak a pénzt szedik be, de nincs semmi látszatja?

Hírleveleinkből és oktató anyagainkból pár nap alatt megtudhatod, hogyan kell reális áron, jó ingatlant vásárolni. Aki felújításba kezd, az építési vállalkozó nem fogja tudni lehúzni, átverni, azonnal ki fogja tudni szúrni a kóklereket, így akár több százezer forintot megspórolhat. Kezdő befektetőként elsajátíthatod, hogyan kell piaci ár alatt vásárolni, nyereségre szert tenni, szinte tőke nélkül!

Sokéves tapasztalatunknak és tanulmányainknak köszönhetően az összes trükköt, titkot ismerjük és tudásunkat átadjuk Neked. Ha nem akarsz bajlódni az egésszel, akkor elvégezzük az egész kivitelezést szakszerűen, a pénzedet megvédve, felfordulás és kosz nélkül. Elsősorban budapesti társasházi lakásokat és családi házakat újítunk fel, teszünk élhetőbbé és modernizálunk családi vállalkozásban. A mai kor követelményeinek megfelelően energiatakarékos és kis híján „okos” otthonokat alakítunk ki. Olyan ügyfeleknek segítünk, akik nincsenek megelégedve a lakásukkal, változtatni szeretnének, életkörülményeik megváltoztak és más elrendezésre lenne szükség, de nem tudják mit és hogyan.

Akik nem mernek belevágni, mert nem tudják, hogyan kell, mire kell odafigyelni vagy félnek a kóklerektől, akik csak a pénzre utaznak és aztán nem történik semmi vagy ami munkát elvégeznek az rossz. Akik félnek a felfordulástól, az átveréstől és a „magyaros” építési vállalkozóktól. Míg mások megpróbálják kicsalni a pénzedet, vagy félbehagyják a munkát és hitegetnek, hogy holnap befejezik vagy állandóan előleget kéregetnek és nem tudnak elszámolni a pénzzel, emellett ott áll a lakásban az óriási felfordulás, nem tudsz leülni egy helyre vacsorázni vagy este megfürödni… hadd ne folytassam, addig mi, a Falforgató Kft., forintra pontos árajánlatot adunk, határidőre befejezzük a munkát, előre, szerződés szerint állapodunk meg a fizetési ütemezésben és kitakarítunk magunk után.

Hírlevelünkre feliratkozva elkerülheti a legsúlyosabb hibákat, amiket lakásvásárlásnál, lakásfelújításnál vagy kezdő ingatlan befektetőként elkövethet, melyekkel sok százezer forintot és idegeskedést spórolhat meg.

Vezetőség

team member thumb
Kereszturi Róbert

tulajdonos, ügyvezető (férj). Alapszakmám gépész, de felsőfokú pénzügyi végzettségem is van. 11 éve dolgozom az építőiparban alkalmazottként (építésvezető-projekt menedzserként) és cégvezetőként egyaránt. Ez által ismerem az érem mindkét oldalát. Egy kivitelezés sikerességéhez szükség van egy precíz pénzügyi tervezésre (költségvetés készítés) és műszaki tudásra, szakmai tapasztaltra. Nos, tanulmányaimat és munkáimat épp e területen végeztem, így ügyfeleink legnagyobb megelégedésére kamatoztatom is ezeket, a 11 év tapasztalatával megspékelve.

team member thumb
Tolnai Kinga

tulajdonos (feleség). Szociális szakterületen szereztem egy főiskolai és egy egyetemi diplomát és jelenleg is dolgozom a szakmámban. Emberekkel foglalkozom, így cégünk jelenlegi ügyfeleinek a problémáit is megértem és új szakterületemet, belsőépítész-lakberendező tanulmányaimat a javukra tudom fordítani. Tanácsokkal és ötletekkel segítem az új otthonuk kialakítását és a berendezések kiválasztását.

team member thumb
Kereszturi Titán

(gyermek). Ő a jelen ifjú titánja és a jövő szakembere.