Ha szeretnéd a lakásodat felújítani, de félsz a kóklerektől vagy attól, hogy kifizeted a pénzt, de félbe marad a munka és futhatsz az építési vállalkozó után, akkor jó helyen jársz, mert nem kell többet izgulnod emiatt! Nem kell többet vállalkozókat hívogatnod telefonon, akik fel sem veszik, mert tudják, hogy sok van a rovásukon!

Iratkozz fel hírlevelünkre és többet nem kell aggódnod a fentiek miatt!

 Hírleveleinkben sok tévhitet eloszlatunk a lakásfelújítással kapcsolatban!

* = szükséges mező

készítette: MailChimp!

Ha velünk szerződsz, nem kell félned, hogy lelépünk a pénzeddel, mert a Falforgató Kft-nek csak akkor kell fizetned, ha elvégeztük a munkát. Kérj ajánlatot a Falforgató Kft-től és semmivel nem kell törődnöd, nem kell izgulni, intézkedni, csak elmondod az elképzeléseidet, mi pedig megvalósítjuk.

Kérj ajánlatot most!

Tekintsd meg referenciáinkat!

Photo

Vállalunk generál kivitelezést, komplett lakásfelújítást, homlokzati felújítást, nyílászáró cserét műanyagból vagy fából, homlokzati hőszigetelést, víz- gáz- fűtés szerelést, padló- fal- mennyezet fűtés szerelést, komplett gépészeti munkát, villanyszerelést, komplett elektromos munkát, megújuló energia kivitelezést (napkollektor, napelem, hőszivattyú, stb.), szobafestés, mázolást, gipszkartonos munkákat, kőműves munkákat, falazást, vakolást, burkolást, parkettázást, asztalos munkákat, egyedi konyha- és szobabútorokat, galéria építést, ács és bádogos munkákat, egyszóval: MINDENT.

Hagyd a felesleges telefonálgatásokat, a vállalkozók üldözését és felejtsd el az ezzel járó stresszt, mi egy kézben megoldunk Neked mindent! Cégünk lakásfelújítással és tanácsadással foglalkozik. Megvannak a kiépített kapcsolataink minden téren ahhoz, hogy az ingatlanokat szakszerűen és jó áron fel tudjuk újítani.

  

Ha nem akarod másra bízni, de profin akarod megoldani, akkor kiképezünk!

Lakásfelújítás E-book